Ellopták a steam fiókomat. Van még remény?
Az egyik "barátom" küldött egy linket, egy oldalhoz. Én meg bejelentkeztem a steam accountomba. ÉS megtörtént a legrosszabb. Először kaptam egy emailt hogy a telefonszámom törölve lett az accountomról, majd az authenticator is és végül az emailem is. Teljesen eltűnt a fiókom... Van még remény? Valahogy visszakaphatom? Nem találtam olyan lehetőséget a steam supportnál ami erre az esetre adott volna segítséget. (ha valaki tudja linkelje be nekem)
Keresgéltem, de nem találtam semmilyen emailt hogy felvegyem a kapcsolatot a Valve-el.
Kérlek téged kedves olvasó, ha van valami segítséged számomra, akkor nyitott vagyok mindenre, ha nincs legalább ne és hívj egy idiótának (tudom hogy az vagyok nem kell mégjobban kifejezni).
Itt leírják. Remélhetőleg nem követted el azt a hibát, hogy mindenhol ugyanazt a jelszót használod, mert akkor az e-mail fiókod is ugorhat, annak hiányában pedig egyrészt az azonosítás is nehéz lesz, másrészt az összes regisztrált hozzáférésed veszélybe kerül amit azzal csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!