Milyen berendezésekkel lehet régi vhs kazettákról (kicsi és nagy alakú) a felvételeket házilag digitalizálni?
Vannak olyan kombó készülékek, amikkel ez megoldható otthoni körülmények között is?
Esetleg milyen más megoldásokat javasolnátok?
Ilyesmit keress, van többfelécsak ez volt az első.
Egy dihitalizaló kártyát veszel, azt berakod a gėpbe. Arra a vhst rákötöd. Lejatszod a kari mellė adott szoftverrel rögzíted.
Azt kiírhatod dvd re, szerkesztheted stb stb
Köszönöm.
Nekem olyan eszközre is szükségem lenne, amibe a kazettákat be tudom tenni. A kis kazetták elvileg a saját kamerájukban lejátszhatók, de a nagyobb videókazettákhoz már nincs se videómagnónk, se a kamera, amivel a felvételeket készítettük.
Úgy emlékszem, létezik valamilyen kombó készülék, ami képes vhs kazettákat lejátszani és DVD-ket írni/olvasni.
Csak nem tudom, milyen néven keressek a készülékre.
DVD/VHS combo igy keress rá.
Jobban járnál egy sima video magnoval, és egy ajánlott digitalizálóval, mert igy nem csak DVD formátumba tudnád átkonvertálni. De ha éppen az a célod, az más. :-)
Köszönöm. Nem DVD formátum a cél, hanem valamilyen szerkeszthető formátum.
Lehet, hogy a családon belül még fellelhető olyan kamera, amivel a nagyobb/vastagabb kazettákon rögzített felvételek készültek, és az a kamera is használható lejátszóként. Így az általatok ajánlott USB-s digitalizálók is használhatók lesznek.
Remélhetőleg ezekkel legalább olyan minőségben átalakíthatók majd a felvételek, amilyenekben az eredeti videók vannak.
EasyCap USB bevált sokaknak, egy ismerős műszaki analfabéta is vígan digitalizál vele.
Kínából persze olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!