CsakEgyLóFan kérdése:
Akiknek van Jbl Go-juk, vagy értenek az ilyen dolgokhoz, (én sajnos nem ertek ezekhez. ) szerintetek mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Most érkezett meg a JBL Go-m, amit rendeltem. Először nem kapcsolt be, szóval feltettem töltőre és most pirosan világít rajta a led. Már 2 órája töltöm de még mindig semmi, nem ad ki hangot se és nem vált át a led kékre (vagy fehér nem tudomxd). Valami tipp, hogy mi lehet a baja vagy miért nem működik?2018. dec. 24. 10:43
1/3 anonim válasza:
Felteszed a kérdést itt hogy más keresse ki a leírást a neten?
Ott van benne, piros led egyenlő töltés alatt, villogó piros alacsony töltöttség.
Ha kéken világít akkor párosítva van eszközhöz, ha villog akkor párosítás, ha lassan villog akkor nincs párosítva.
2/3 anonim válasza:
Még annál is furább, ha a mellékelt papírt velünk szeretnéd elolvastatni.
OK, de akkor szkenneld vagy fotózd, hogy láthassuk is!
3/3 anonim válasza:
"Akiknek van Jbl Go-juk, vagy értenek az ilyen dolgokhoz, "
Azok visszaküldik ha nem lehet feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!