Hogyan kell összekötni a kábeleket, és hogyan programozzák, állítják össze a kábeleket? Többi lent
Először is azt akarom, hogy normális válaszok jöjjenek, és csak azok válaszoljanak, akik értenek hozzá, köszönöm.
Szóval az először is az érdekelne, hogy miből áll össze egy kábel/hogyan gyártyák, stb... Pl miből áll, hogyan csinálják meg azt, hogy egy kábelen átmenjen az elektromosság, hogy hogyan keletkezik/teremtődik bele az elektromosság a kábelbe. Illetve még az, hogy hogyan kötik össze őket.Pl ha egy kábelt kettévágnak, hogyan kötik össze. Meg hogy ha a telefonodat felrakod töltőre, akkor hogyan "rakódik" össze az, hogy a stekkerből a telefon aksiába menjen az elektromosság, és hogy miféle képpen tölti. Meg a pixeleket hogyan rakják össze a telefon és hasonló eszközök képernyőjen, és hogyan kötődnek össze a pixelek kivilágításai azzal, hogy a telefon fel van van töltve vagy sem. Meg a pixelek színei is. Ha nézek egy képet a telómon, a pixel/pixelek honnan "tudják" hogy ilyen színt kell mutatniuk, és hogyan mutat színeket, ha "csak "elektromosság van a telefonba. Na remélem hogy ezt valaki végigolvassa, és válaszol is rá egy normális választ. Egy 17 éves fiú vagyok, és ez már 1 hónapja foglalkoztat,csak eddig senkitől nem kaptam egy normális választ sem ezekre. Előre is köszönöm aki ezt megválaszolja :)
A kérdéseiddel az a gond, hogy túl gyerekes, még egy 16 éveshez képest is.
Ha még tanultál fizikát, akkor legalább azt várd ki, esetleg tanuld előre, ahogy én is tettem.
Miután nekem is izgatta a fantáziám akkoriban, volt sok dolog, amit én már hamarabb tudtam, mint ahogy tanultunk róla. Előre "lestem" a könyvben, vagy nem is tudom, hogyan csináltam, áramkörökkel is kísérleteztem stb.
Meg az Öveges professzor a TV-ben, szintén kiszúrt velem, megmérgezett a témával, már gyerekként.
De ez így nem működik, a kérdéseidre nem lehet válaszolni, az alapok ismerete nélkül.
Tanfolyamokat itt senki nem fog tartani, ráadásul neked ma már sokkal könnyebb a dolgod, interneten ott van minden.
Elírás javítva:
Ha még nem tanultál fizikát, akkor legalább azt várd ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!