Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha facebookon...

Mit csináljak, ha facebookon valaki rám van szállva?

Figyelt kérdés
Először feltörte a profilomat, és amellett, hogy üzenetet küldött egy ismeretlennek, csinált egy csoportot a nevemben, azzal kapcsolatban, ami nekem fontos, majd később egy kamu profillal az alpári oldalán megosztott egy képet, amin én vagyok, (az én bejegyzésemet osztotta meg). Kérlek segítsetek, hogy tudom eltávolítani az idővonaláról, és mit csináljak, hogy ne legyenek durvább próbálkozásai az elkövetkezendőkben?? :'( sürgős lenne...

2018. dec. 10. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem itt kell megkérdezni, hanem a fb üzemeltetőinél.
2018. dec. 10. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 nem értek ezekhez. Azt hol lehet?
2018. dec. 10. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem vagyok rajta, de azt a tanulságot máris levonhatod, hogy soha, sehova ne regisztrálj, mielőtt ezt ki nem deríted.
2018. dec. 10. 20:43
 4/5 szántóvető ***** válasza:
63%

tegyél feljelentést.

"Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen,vagy más magánéletébe,illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat,így különösen mással,annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

2018. dec. 10. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Facebookot nem lehet feltörni. Nincs olyan program, hogy megnyomod a gombot és előugri a gizike jelszava. Állísd be az emailedhez a kétlépcsős azonosítást. A jelszavadat szerezte meg. Válts jelszót és állíts be mindent normálisan.
2018. dec. 11. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!