Opel cd70 navi fejegységben az aux bemenetet utólag meg lehet-e oldani?
Figyelt kérdés
Most jöttem haza Salgótarjából opel szakszervízből és azt mondták, hogy ők rárakják a legújabb szoftvert de nem garantálják hogy az aux igy rajta is lesz. Az autó 2007 évjáratú gyárilag nincs a menübe az aux in. A csatlakozót én már megtudnám oldani csak szoftveresen szeretnék segítséget.2018. dec. 4. 12:01
2/4 repulo válasza:
"Egyes OPEL fejegységben hiányozhat az audio jel, ekkor aktiválni kell ezt a funkciót a TECH2 szervíz-komputerrel. (Hivatalos OPEL márkaszervízben újra kell telepíteni a 2007.10.10-i szoftvert)."
3/4 A kérdező kommentje:
Már 2db. márka szervízben is voltam és ezt el is mondtam nekik,de azt se tudták miről beszélek.Ráteszik a legújabb szoftvert kb.20-25 ezerét és akkor sem biztos hogy jó lesz.
2018. dec. 4. 15:19
4/4 repulo válasza:
Mert ez downgrade, nem up.
Autó hifis mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!