Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem akar kikapcsolni a gépem....

Nem akar kikapcsolni a gépem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Win 10-em van,ha rákattintok a főkapcsolón belül a leállításra akkor nem csinál semmit és csak a számítógép bekapcsoló gombjával tudom kikapcsolni utána pedig beadja hogy normál módú indítással indítsam e a gépet.

2018. dec. 3. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Ellenőrizd a beállításokat az energiagazdálkodásnál.

Lépj be a Windows Gépházba (bal gomb, fogaskerék ikon)! Itt kattints a Rendszer gombra. A bal oldali menüsorban az Energiagazdálkodás menüpontra. A jobb oldalon alul látod a “További energiabeállítások” lehetőséget. Itt a bal menüsorban, legfelül “A főkapcsoló funkciójának megadása”

2018. dec. 3. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
2018. dec. 3. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Kezdj el hisztizni. Ha 10 perc után még mindig semmi, akkor fenyegesd meg, hogy egész héten nem lesz szex. Ha még ezután se kapcsol ki, akkor nincs más megoldás, költözz vissza anyádhoz!
2018. dec. 3. 21:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Továbbra sem akar kikapcsolni,megpróbáltam kikerülni a ctrl+alt+delete és utána kijelentkezés majd kikapcsolás kombót de tölt a végtelenségig.
2018. dec. 3. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Amúgy a másodiknak: Köszi de win 10-em van ez a beállítás kicsit máshogy van.

harmadiknak: szakadtam a válaszodon xDDD

2018. dec. 3. 22:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Van,hogy a ctrl+alt+delete re se ad fel semmit csak 20. próbálkozásra
2018. dec. 3. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
2018. dec. 3. 22:43
 8/9 A kérdező kommentje:
shut own? :DD de azért köszi már a kérdés feltevése előtt megtettem ezt a lépést és kipróbáltam több videót is
2018. dec. 3. 22:46
 9/9 repulo ***** válasza:
2018. dec. 3. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!