Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy acer aspire van zg5...

Van egy acer aspire van zg5 notebookok, es alapbol 8gb a belso merevlemez, szetszedtem de en meg ilyen belso memoriat meg mem lattam?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnam boviteni? Nem talaltam tipus szerint 8gbnal nagyobbat belole. Esetleg, lehet hogy hulyen fog hangzani, microsd kartyarol futtathatom-e az operacios rendszert? Vagy kulso merevlemezre telepíthetek-e op rendszert es azzal Indithatom-e a gepet?

2018. nov. 28. 21:21
 1/3 anonim válasza:
8 gb merevlemez? Biztos vagy te abban? Nem inkább ram van benne annyi?
2018. nov. 28. 21:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Linux alapu, jelenleg xp van rajta, igen 8gb belso tarhely
2018. nov. 28. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Meg lehet oldani a külső merevlemezről való futtatást, neten találsz egy csomó leírást róla.

De lehet, hogy érdemesrbb lenne venni egy új gépet, ez az acer elég régi darab már, és a 1.5gb ram manapság nem elég semmire.

2018. nov. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!