Milyen nyomtatóra van szükségem, ha üvegekre való színes, vízálló címkéket szeretnék készíteni?
A cégnél nekünk is Zebrák vannak. :)
Nekem otthonra kellene, a lényeg h erre a vízálló matricára, kitűnő minőségben nyomtasson, a vágás kézzel sem gond. Tudsz esetleg ajánlani valami asztali nyomtatót erre a célra? Ötlet, tipp esetleg konkrét típusra, valamint erre a nagyon ellenálló matrica-papír fajtájára?
Vízálló nem lesz egy öntapadós papír! Ha meg "műanyag", akkor maga a címke nem ázik le, de a tintasugaras nyomtató miatt a rá nyomtatott kép le fog ázni!
Nekem nem probléma, hogy a címke kvázi egyszer használatos, ha az üvegek kiürültek, elmosom és címkét cserélem. Ehhez öntapadós átlátszó fotópapírt használok.
Nem pazarlom, mert nem túl olcsó, de szerintem ha erre ráragasztasz még egy réteget, akkor logikusan vízálló lesz, nem hinném, hogy úgy alá tud jutni a víz.
Mindenesetre van olyan cég, akiknél van lehetőség saját címkére is! Vízálló, fényes... Például ők készek arra, hogy teljesen egyedi címkét is legyártsák, e-mailben letudod velük dumálni: [link]
Kedves 7-es válaszoló!
Tőlük rendeltem én is, de a cc 100 Ft/db árral és az 1400 Ft-os postaköltséggel van bajom. Egyébként a címke tökéletes amit készítenek. A kérdésem röviden arra vonatkozik, hogy magamnak tudok-e hasonlót gyártani itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!