Hogyan működnek azok a bolti "pittyegők" amiket az ajtóba raknak? ˇˇ
Tusfördőre nem fog csipogni. Azt a kamerákkal figyelik.
De minden másra igen. Nekem múltkor becsipogott egy könyvtárból kivett cd-re (érdekes módon befelé nem, csak kifelé). Persze a biztonsági őr kérdezte, hogy van-e nálam könyvtári könyv, de annyira zavarba jöttem, hogy nem jutott eszembe, hogy a cd is az. Így hát egy pláza kellős közepén kipakoltatta a táskám teljes tartalmát, azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. Utálom ezeket a csipogókat, azóta mindig remeg a gyomrom, nehogy valami becsipogjon :S
megtartod magadnak mi?? kis mocsok... :P
amúgy kimondta, hogy lopni akarok csak nekem is folt egy ilyen incidensem mint annak a könyvtári cd-s emberkéne!!
attól a kis rasszistától kérdezem:
Töltöttél le valaha bármit internetről, amiről nem tudtad biztosan, hogy a tulajdonos tette fel és engedélyezte a letöltést (és ide tartozik a jobb gomb kép mentés más néven is!) ha igen akkor TE is ugyan olyan csóró vagy, mint akikkel engem azonosítottál!
hello!
Nem szép téma!
Ha elolvasod a [link] oldalt, akkor rájössz, hogy milyen könnyen meg tudsz bulni a lopással. Az sstrasec áruvédelmi rendszer simán meglátja a tusfürdődet, de még a tamponodat is, bárhova is dugtad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!