Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan működnek azok a bolti...

Hogyan működnek azok a bolti "pittyegők" amiket az ajtóba raknak? ˇˇ

Figyelt kérdés
Az a kérdésem igazi lényege, hogy az ilyen cuccok magát a vonalkódot nem érzékelik csak valami kis fém darabot amit valahogy bele kell tenni a termékbe!? ((Szóval, ha mondjuk egy tusfürdőt kivinnék azon az izén amin csak a vonalkód van akkor az pittyegni fog-e vagy sem??))
2010. jún. 26. 13:56
 1/9 anonim válasza:
0%
Ne akarj lopni, ennyi.
2010. jún. 26. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
aki tényleg ért hozzá az securitis,nem fogja leírni neked hisz maga ellen dolgozna. Annyit megsúgok hogy tusfürdőre nem csipog ha sima vonalkód van rajta. Ha aktívchip vagy hasolnó akkor igen.Üzlete válogatja. De nem vagyok szakmabeli csak a párom többet én sem tudok
2010. jún. 26. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Vannak olyan termékek amiben rejtett lopásgátlók is vannak és azt az életben nem veszed észre. Mellesleg menj el dolgozni b@zdmeg és ne lopkodj mint egy tetves cigány! Remélem lebuksz és megb@sznak a biztonságiak. Te ingyenélő szar!
2010. jún. 26. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Tusfördőre nem fog csipogni. Azt a kamerákkal figyelik.

De minden másra igen. Nekem múltkor becsipogott egy könyvtárból kivett cd-re (érdekes módon befelé nem, csak kifelé). Persze a biztonsági őr kérdezte, hogy van-e nálam könyvtári könyv, de annyira zavarba jöttem, hogy nem jutott eszembe, hogy a cd is az. Így hát egy pláza kellős közepén kipakoltatta a táskám teljes tartalmát, azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. Utálom ezeket a csipogókat, azóta mindig remeg a gyomrom, nehogy valami becsipogjon :S

2010. jún. 26. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy hogyan működik, de nem írom le, mert NE LOPJ :P
2010. jún. 26. 14:39
 6/9 A kérdező kommentje:

megtartod magadnak mi?? kis mocsok... :P

amúgy kimondta, hogy lopni akarok csak nekem is folt egy ilyen incidensem mint annak a könyvtári cd-s emberkéne!!

2010. jún. 26. 15:24
 7/9 A kérdező kommentje:

attól a kis rasszistától kérdezem:

Töltöttél le valaha bármit internetről, amiről nem tudtad biztosan, hogy a tulajdonos tette fel és engedélyezte a letöltést (és ide tartozik a jobb gomb kép mentés más néven is!) ha igen akkor TE is ugyan olyan csóró vagy, mint akikkel engem azonosítottál!

2010. jún. 26. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Kicsit más, hogy 2 számér nem veszek meg 5ezerért egy cd-t meg hogy a tusfürdőt lopkodom ki a boltokból. Mellesleg nem hiszem, hogy az incidens miatt kérdezted, mert minek vinnél be egy tusfürdőt, ill ha nem az volt akkor előtte raknak rá ilyen ragacsot, hogy nem ott vetted. Szerintem te qrvára lopni akarsz!
2010. jún. 26. 23:44
 9/9 anonim válasza:

hello!

Nem szép téma!

Ha elolvasod a [link] oldalt, akkor rájössz, hogy milyen könnyen meg tudsz bulni a lopással. Az sstrasec áruvédelmi rendszer simán meglátja a tusfürdődet, de még a tamponodat is, bárhova is dugtad :D

2012. júl. 25. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!