Nem működik az egerem mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Vettem egy teljesen új egeret, világítnak a ledek és a sensor az egér szoftverével tudom állítani a szinét is de nem működik a kattintás,görgetés és nem is mozgatja a cursort. Próbáltam több számítógépen is de nem működik egyiken se. Ha alvás módba rakom a gépet és kattintok fel ébreszti úgyhogy nem hiszem hogy rossz.. Valami ötlet?2018. nov. 20. 16:59
1/4 A kérdező kommentje:
Az egér: Hama uRage Illuminated2
2018. nov. 20. 17:04
2/4 anonim válasza:
Nem láttam még olyan egeret, ami csatlakoztatás után nem működött volna azonnal. Ez az egerek munkakörének velejárója.
Amelyik erre nem hajlandó, azt meg kell büntetni, azaz visszavinni az eredeti élőhelyére.
3/4 anonim válasza:
Amikor rájöttél hogy nem tudod használni, nem gondoltál arra hogy visszaviszed a vásárlás helyére?
4/4 anonim válasza:
Mindegy mi a probléma vele, ha új és nem működik, vidd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!