Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj a dell inspiron...

Bot69 kérdése:

Mi lehet a baj a dell inspiron 5558-al?

Figyelt kérdés

Szüleimtől kaptam, és ajándék lónak ne nézd a fogát, de nekem nem felel meg a ,,céljaimra"

Tf2-t laggolva viszi, cs:go 30 fps alatt leggyengébb beállításokkal, néha a youtube videók is laggolnak

Mi lehet vele a baj? Vírust kizárnám mert az elején mikor csak steam meg tf volt letöltve, akkor is voltak vele problémáim

2018. nov. 12. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Felvan telepítve a megfelelő nvidia driver ? Mivel van benne egy IntelHD vga alapműveletekre és egy nvidia920m ezért kéne a driver, hogy megfelelően tudja kezelni az átváltásokat.
2018. nov. 12. 18:56
 2/2 A kérdező kommentje:

keresztapukám, akitől kaptam informatikus, nem hinném hogy nem telepítette volna

Lehet hogy tévedek, hol tudom megnézni hogy telepítve van-e?

2018. nov. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!