Fejhallgató, hangosabb minőség elérése?
Szóval.. Van egy hosszabbító kábel a headsethez a gép hátuljában, és most a headset bal oldala halkabb. Ezt leteszteltem, felraktam telefonra. Szóval a lényeg az, hogy telefonon durván szól, az az igazi amit HANGOSNAK mondassz, viszont a gép ezt nem éri el, és soha nem is érte el. Windows-ban minden fullon van, driveren is fullra pumpálva minden. Hogyan lehetne belőle recsegés nélkül, tisztán kihozni hogy hangosabb legyen?
A hangerő egyébként PUBG-ben sem kedvez :D
Ez kb.ugyanaz mint az ebayes. Igaz hogy nem erősítő, de remélhetőleg nagyobb lesz a jelszint ami most van. És valaki írta jó cucc, biztos van tapasztalata vele.
Ennél van olcsóbb FIIO erősítő is, de ez is jó, amúgy csodát ne várj ettől a márkától.
Én inkább az usb külső hangkártyát próbálnám ki, nekem hasonló van, csak az 2500Ft volt, de nagyon hangodan szól.
Igen:
Pl. ez:
Nekem ilyen van. Nem mondom, hogy tökéletes, mert Fiio, de arra jó, hogy meg tudod vele hajtani a fül vagy fejhallgatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!