Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fejhallgatót ajánlanátok?

Milyen fejhallgatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Nagyon maximum 50ezer forint lenne rá a keretem. Főleg zene hallgatásra használnám, nem bánnám, ha jók lennének a basszusok és a hangszigetelése és persze a kényelem sem utolsó. Laptoppal használnám, ezért van egy Creative SoundBlaster Play 3 külső hangkártyám.

A válaszokat előre is köszönöm!

2018. aug. 28. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
A Play3 nem való egy 50ezres fejhallgatóhoz, nem fogja kihozni belőle azt a hangminőséget. Vegyél egy Dragonfly Black-et inkább. Nekem Focal Listen van, nagyon részletes és világos a hangja, de basszusban nem erős. A hangszigetelése viszont nagyon jó, ha szól benne valami akkor kizárul teljesen a külvilág.
2018. aug. 28. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Az az igazság, nincs igazán keretem egy 30k-s hangkártyára és még egy 50k-s fejesre. Esetlegesen akkor egy Sound Blaster X-Fi HD jó lenne? Ehhez maximum 40ezerért kellene fejhallgató.
2018. aug. 28. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
50 kilóból már nehéz lesz mellényúlnod, ennyiért már elég jó stúdió fejhallgatókat tudsz venni. Ha fontos a hangszigetelés, zárt kialakításúak között nézelődj. Audio Technica, AKG, Beyerdinamic, esetleg Sony, ezekkel a márkákkal nem nyúlhatsz mellé ebben az árkategóriában. Én mindenképp stúdió fejhallgatót választanék zenehallgatáshoz, ezeknek a leglineárisabb a hangjuk, viszont ha tényleg nagyon fontos az erős basszus, akkor lehet, hogy érdemes lenne dj fejhallgatók között is körülnézned. Csak mindenképp olyan boltot keress, ahol meg tudod őket hallgatni vásárlás előtt. Azt hiszem hitspace-ben van erre lehetőség, de sztem bármelyik komolyabb bolt ad rá lehetőséget. Ja, és ahogy javasolta az előző válaszoló is, a következő befektetésed egy jobb hangkártya legyen :)
2018. aug. 30. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Szépen köszönöm a Te válaszodat is! :) Végül is valószínűleg egy Beyerdynamic Custom Studio-t fogok beszerezni, találtam egyet használtan garanciával jó áron. Hangkártyát pedig ahogy feljebb is írtam, valószínűleg egy X-Fi HD-t fogok venni, remélhetőleg jó lesz ez mellé.
2018. aug. 30. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
bocs, elkerülte a figyelmem :D fejhallgató témában nincs nagy tapasztalatom, úgyhogy az eddig olvasott tesztek, cikkek és egyebek által szerzett legjobb tudásom alapján igyekszem válaszolni. Kb semmi lényeges infót nem találok a hangkártyáról, csak annyit ír, hogy támogatja a 330ohm és az alatti impedanciájú fejhallgatókat, ami igazából semmit nem mond, de ez alapján arra tippelnék, hogy a fejhallgatókimenet ~30ohm, szóval jobban járnál egy nagyobb impedanciájú fejhallgatóval. Valszeg jól meg fogja hajtani az általad kinézett fejhallgatót, viszont egy nagyobb, 250ohm-os fejhallgatóval jobb minőséget ki lehet hozni belőle. Szvsz érdemes lenne átgondolni a dolgot több okból is, például a beyerdynamic DT 770 Pro (250 ohm)-ról jókat írnak tesztekben, ha jól nézem a vélemények jobbak, mint arról, amit kinéztél és az ára is barátságosabb.
2018. aug. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!