Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A túlmelegedés miatt? (RGB led)

A túlmelegedés miatt? (RGB led)

Figyelt kérdés
Hello! Mai nap folyamán vásároltam egy RGB led tekercset (középárkategóriás), körülbelül olyan 5-6 órán keresztül be volt kapcsolva és egyszer csak kikapcsolt. Éreztem hogy a csatlakoztató (vagy mi, azt amit be lehet dugni a konektorba) eléggé ki volt melegedve. Egy kis ideig hagytam majd megint működött és egy ilyen 10 perce megint megcsinálta.. Ez mitől történik?

2018. okt. 22. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy középkategóriás? Mert ilyeneket a "kicikínai ezeöccá"-k szoktak produkálni.

Vidd vissza.

2018. okt. 22. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha normális útin vásároktad akkor cseréltesd vagy kérd vissza a pénzed.

Egyébként a legsilányabb led szalag esetén is kivesznek 20 wattot 5 méter szalagból. Oda meg nem elég az 1A táp amit adnak hozzá. Na meg a hozzá adott táp egyébként is életveszélyes.

Kerüld ezeket a sz@rokat.

Rendes szaküzletben vegyél ilyesmit, ahol értenek hozzá. Igaz, az ára magasabb lesz, de nem kell attól tartanod hogy rádgyújtja a házat.

2018. okt. 23. 01:37
 3/5 anonim ***** válasza:
20 wattot a ketto meteresbol,,,
2018. okt. 23. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha veszek hozzá egy erősebb tápot akkor talán megszűnik ez a probléma?

Az egyik ismerősömnek is pont ilyenje van és nála nincs ilyen probléma.

2018. okt. 23. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:

"Az egyik ismerősömnek is pont ilyenje van és nála nincs ilyen probléma."

Csupán idő kérdése. Véletlen hogy melyik táp a nagyobb hulladék.

2018. okt. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!