Autó szerelés közben megrázott az áram sos?
SOS SEGITSÉG A mai napon kiszedtem az autobol a gyertyat es meg neztem hogy ade szikrát. Ugy hogy a gyertyapipára ráhuztam a gyertyat és femhez érintettem
Rá inditáskor meg rázott ugy hogy végig ment mind két kezemen és a felső testemem kicsit fájt. És kicsit égő érzést érzek a kezemen is de nem az ameiket meg rázta hanem a másik kezemet!
Voltam már ügyeleten csinaltak ekg-t is semmi komolyat nem mondtak de én kicsit félek ezért szeretnék itt pár hasznos vállaszt kapni előre is köszönöm
Hát sajnos nem tudom azt nem is figyeltem csak anyit tudom hogy kb 2-3mp ig rázott.
Arra szeretnék rájonni hogy ettöl mi bajom lehet?
Hat picit félek és izgulok is azt mondtak az ügyeleten ha ugy érzem vagy ha rosszul érzem magam menyek be sürgösségire.
24 órás meg figyelésre
Valojában egyenáram rázott meg és nem tudom mi bajom lehet. Ha nem megyek orvoshoz
"nem tudom mi bajom lehet. Ha nem megyek orvoshoz"
Ha csak nincs szívritmus szabályzód, akkor semmi.
Nincs szivritmus szabajzom
De felek attol hogy lehet e valami bajom vagy valami kovetkezménye ennek az áram rázásnak
Most voltam sürgősségin
Csinaltak ekg-t ott minden rendben volt
Csinaltak vernyomast is az is rendben volt
És csinaltak szivritmus érzekelöt is vagy valami ijesmi a neve
Azt momdtak mivel egyenáram rol van szó és már jóval el telt 6óra miután bementem, mert az elmult 6 órában már jelentkezett volna a szivtitmus zavar tunete igy nagy viszinyokban kivan zárva az hogy valami nagyobb bajom
Lehet.. anyit mondtak még ha kissé szédülök. Vagy ha ugy érzem mintha elajulnék vagy ha hevesebben ver a szives es faj is akkor forduljak orvoshoz ujra. Mert a mai vizsgalaton minden rendben volt :)
Mindenkinek köszönöm a vállaszokat sziasztok :)
Ilyen rövid impulzusoktól nem lehet vérrögöt kapni, nincs is ideje kicsapódni / összeállni, feleslegesen izgultál szerintem.
Ha én mindig orvoshoz rohangálnék, ahányszor megcsap valami (AC vagy DC, kisebb vagy nagyobb), érdekes lenne.
Konkrétan soha nem voltam még ilyen ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!