Miért nem ismeri fel a HDMI kábelt a laptopom?
Sziasztok, azt szeretném megtudni hogy, a Win10-es laptopom néha felismeri, máskor pedig nem a HDMI kábelt. Amikor felismeri akkor a szokásos csipogó hang jelez hogy a laptop vette a jelet... Egyik este filmet néztem HDMI-n keresztül, alvás elött "Frissítés és Leállítás" gombra kattintva állítottam le a gépem.. Reggel folytatni akartam a film nézését, de akkor már nem működött.
Bedugom a HDMI kábelt és semmi sem történik. Képernyő kivetítéssel próbálkoztam akkor se. Még az az általam csipogó hangnak nevezett hangjel sincs.
A válaszokat előre is köszönöm!
(A TV-n jó HDMI bemenetre van állítva)
Illetve ilyenkor már én belezavarodtam ("ha a Samsunggal működik"), nem működik:
"Átvittem bátyám szobájába neki Samsung (LE32D400E1W) tv-je van, ugyanúgy ottsem működik egyik HDMI bementen sem."
En esküszöm nem értem ezt, de azóta nem használtam... most újra megpróbáltam és minden tökéletesen működik...
De ki tudja meddig... :\ :D ez csinálta régebben is. Amikor elromlott pár hetet várnom kellett vele (és nem használni) most megint jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!