Miért nem működik a helyes jelszóval a wifi?
Nekem szinte mindig, mindenhol, minden eszkozon rossz a wifi. Csak akkor jo, ha kozvetlenul a jelforrasnal vagyok, de hat ez csak eleg ritkan kivitelezheto.
A wifi jele kicsivel tavolabb mindig nagyon gyenge, neha bejon, de legtobbszor nincs jel. En wifin altalaban meg a bejovo emailjeimet se tudom lehivni. Nagyon instabil adatforgalmat tud csak biztositani, legalabbis az en tapasztalatom alapjan.
A helyedben pl. mobilbmnetre valtanek, amugy ha azt megosztod az okostelefonodrol, akkor mas eszkozrol is, mint sajat wifidet tudod hasznalni. Csak az sajnos nem ingyenes, mint a wifi.
Van meg valami, ha jol tudom, router nevu internet forras dolog, de ahhoz nem ertek.
Most akkor működik vagy nem?
Időszakosan működik?
Csak egyes eszközökről működik?
Ha időszakosan működik, eszköz hiba (vagy hibás konfiguráció) is lehet az oka. Ha csak egyes eszközökről működik, elképzelhető, hogy csak az(ok) az egyes eszköz(ök) támogatják a wifi frekvenciáját és/vagy szabványát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!