Wifi router helyes beállítás?
Van egy pirelli típusú routerem.Ezt szeretném rákötni egy olyan megosztott hálózatra aminek az adataival nem rendelkezek (felhasználónév ill. jelszó)
Nem tudom pontosan hogy van kiépítve a rendszer, de a számítógépbe mikor bedugom a kábelt semmi jelszó nem kell és jön a net.
Nálam se modem se router nincs csak egy kábel.és erre szeretném a sajátom rákötni, hogy legyen wifi.
A router kezelőfelületén mindent beállítok de nem jelzi a router hogy bármi bejövő netes kapcsolatot érzékelne.
Mi lehet a probléma, mégis jelszó kell hozzá?
Ki egyáltalán a szolgáltató?
Szerződésen mi szerepel? Milyen típusú net?
Ezeket megnézném.
(MAC cím klónozást próbáltad már?)
Annyit tudok, hogy T-home.A szerződés nem az én nevemen van.
A hálózatról még annyit sikerült kideríteni, hogy egy switch-el van elosztva több irányba és én ebből kaptam egy kábelt.
A routerem egy saját, régi szerződésből (kb.3 éve) megmaradt eszköz.
Azt viszont nem értem, hogy ,,milyen net"?....hozzám egy ethernet kábel jön a gépbe...bár tudom ez nem nagy szó :)
A MAC klónozást még nem próbáltam de már nézegettem, hogyan kell megcsinálni.Ez megoldhatja a problémám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!