Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kötött más is plusz év garanci...

Zozo0174 kérdése:

Kötött más is plusz év garanciát mondjuk laptopra?

Figyelt kérdés

vettem egy laptopot és én hülye kötöttem rá biztosítást

Union ami a Fény Hang kft vel van kapcsolatban a Hegedűs Gyula utcában

Elromlott a laptop. Bevittem. Bevették. Majd értesítenek. Szinte tudtam hogy elutasitanak pedig egy 14 ezer forintos biztosítás volt. De ami miatt őrjöngtem hogy ok Mondom kérem akkor a laptopom. Azt mondja fizessek 5000 forintot mert bevizsgaltak. Mondom 14 ezres biztosítás után még én fizessek hogy megkapjam ami az enyém!?

Megnéztem a neten. Hát hülye voltam. Ezer cikk szól erről a cégről meg az egész biztosítási lehuzasrol.

Nehogy kössetek biztosítást.

Ezt a fény hang céget meg nagyon messziről kerülni

2018. szept. 6. 15:06
 1/4 szántóvető ***** válasza:
néhány fontos infó kimaradt:mennyi idős a noti,a rendes gari vonatkozott-e rá vagy csak a kiterjesztett,ha ez utóbbi akkor ez mire vonatkozott pontosan,mi a laptop baja,mit állapítottak meg a szervizben,milyen indokkal utasították vissza az ingyenes javítást.
2018. szept. 6. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden plusz garancia kamu. Ha baj van pont arra a hibára nem vonatkozik a plusz garancia. Legyen az laptop, vagy mosógép, vagy tv stb. Én a mosógépnél szívtam meg. Soha többet nem kötök ilyet. Jól tetted, hogy közzé tetted mások okulására is.
2018. szept. 6. 15:44
 3/4 Gin1 válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal.Csak óvatosan a plusz garanciával.

Vettem online egy Samsung TV,1.év plusz garanciával amit ki is fizettem.Csak,hogy az elküldött garancialevél aktiváláshoz volt kötve amit a Samsung hivatalos oldalán kellett megtenni.Nos ez nem sikerült mert közölték,hogy a készülékem nem saját gyártmány.Igaz hogy amúgy sosem tudtam volna meg ezt.Hát ennyi.

2018. szept. 6. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Továbbra is nagy divat a garanciának eladott biztosítás, nagyon vigyázni kell!!!!
2023. szept. 14. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!