Mérnöki egyetemre készülök és szeretnék beruházni egy komoly laptopra. Olyan 200 ezerig keresnék. Típus nem számít csak legyen komoly a teljesítménye! Ti mit ajánlanátok?
Nem értem miért számít az, hogy mérnöki egyetemre készülsz...
egy fele olyan árban lévő is tökéletesen megfelel a célodra... az, hogy
- írsz egy Hello World programot
- AutoCAD-ben rajzolsz egy kockát
- Matlabban kiszámolod, hogy mennyi 3x3
ezekhez nem kell óriási teljesítmény...
ui.: (1. vagyok)
Neked az a lényeges, hogy:
- strapabíró legyen
- sokáig bírja az akksi
- lássad a kijelzőt viszonylag szr fények közt is (besüt a nap, kint ültök a dohányzóban, stb)
- legyen a billentyűzeten numerikus pad is (anélkül kissé szpó mindenféle számokat írkálni...)
Igen, szóval itt az a kérdés mire kell, de 200 ezer az nem egy komoly laptop, az kb. 300-nál kezdődik.
Pl. ha az anyagminőség számít nálad, akkor Asus ne.
De jó lenne tudni mik alapján komoly nálad egy laptop? Milyen kritériumok számítanak?
Ezt a keretet szorozd meg 3-mal legalább...
Én a helyedben nem vennék első évesként... mérnöki karokon az első félévben kibukik a fele, a második évre kb. a 80% lemorzsolódik. És addig kb. semmire nem kell majd a laptop, mert a szivítós tárgyaid lesznek majd, amiben szórják kifele az alkalmatlanokat és a lustákat.
Nem értem miért számít az, hogy mérnöki egyetemre készülsz...
Hogy nagyképúsködjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!