Az eMAG boltok mire vannak?
Figyelt kérdés
Kolozsváron láttam, hogy ilyeneket. Ott lehet rendelni is az eMagon keresztül, mármint bemegyek s mondom mit szeretnék? Vagy otthonról is megrendelhetem amit szeretnék s onnan átveszem? Van személyes tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?2018. szept. 4. 22:28
1/6 anonim válasza:
Azok nem csak átvételi pontok??
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De akkor rendelésnél kell azt választani, hogy ott veszem át? Vagy hogy működik a dolog? Le tudná valaki irni pontosan?
2018. szept. 4. 23:22
3/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, rendelésnél választhatod azt, hogy ezeken az átvételi pontokon veszed át az adott terméket és akkor semmit nem kell fizetni a szállításért. És miután megrendelsz valamit, az e-mail címedre küldenek ez üzenetet, amiben meg van adva a rendelés száma, szerintem azt mindenképp írd fel valahova, mert gondolom azt kérdezik majd, ha bemész átvenni a csomagot. De az e-mailben úgyis leírják a fontos infókat.
4/6 anonim válasza:
Az eMAG egy román webáruház ami Romániában és Magyarországon is jelen van. Interneten, otthonról simán rendelhetsz, akár a lakáscímedre, akár valamelyik átvételi pontra és kiszállítják.
Egyszerű a netes rendelés.
5/6 anonim válasza:
Az eMAG-nál nincs olyan, hogy bemegyek az ügyfélszolgálatra és átveszem, csak vagy fix címre kéred az árut, vagy valamelyik átvételi pontra mint pl. posta, benzinkút stb. amit neked kell kiválasztani.
6/6 anonim válasza:
Vagyis, Magyarországon nincs olyan, hogy bemegyek egy boltba, vagy ügyfélszolgálatra és megrendelem az eMAG-nál a kívánt terméket. Itt nincs bolt és ügyfélszolgálat is csak telefonon érhető el.
Azt nem tudom, hogy Romániában hogy működik az eMAG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!