Melyik jobb, a Media Markt vagy az Emag? Garancia, visszaküldés stb.
Most az Emagon vásároltam egy nagyon drága gépet, nem tudom, hogy nem-e a Media Marktban kellett volna. Itt 15 napig lehet visszaküldeni.
Viszont a Media Marktnak nagyon köcsögök a garanciánál... Plusz biztosítás volt törésre, de nem fogadták el, mert táskából esett ki, nem húztam be, nem is lehet.
MM. Országos hálózat, megbízható bolt, jófej garanciaintézés, ELÉRHETŐ ügyfélszolgálat, több esetben HAZAI szerviz.
Em. Küldheted vissza a románokhoz, levelezhetsz és telefonálhatsz amennyit csak akarsz.
Te meg egy b@rom vagy hogy a sz@ro$ biztosításod a media marktra akarod fogni és nem vigyázol a cuccaidra. A jótállás nem vonatkozik táskából kiesésre.
Garancia Plusz Gold volt törésre, vízbe esésre stb. Plusz 20.000 Ft-ért a 100.000 Ft-os telefonra.
Pont azért, mert járt így korábban. Megtagadták.
Fu ugyanez volt...
Elkezdte kérdezgetni hova mentem éppen, mi volt nálam, hány óra volt, hol tartózkodott a telefonom, ki látta stb.
Végül már bele is zavarodtam kicsit, direkt ez volt a cél.
Otthon meg jól lecsesztek, ne tudjàtok meg. A táskám olyan, hogy nem lehet behúzni, ilyen összepatentolod középen.
Megfellebbeztem, de megkaptam a választ, hogy az én felelőtlenségem volt, mert nem húztam be a táskát... Pedig lázas, beteg voltam, szédültem, szédelegtem, úgy esett ki valahogy.
Én telót a médiában vettem extra garanciával. Amiben a törés is benne volt. Úgy be voltam b#szva mint állat és amikor kiszálltam a kocsiból lesett a murvàra. Ezt elmondtam a médiában is, hogy kicsúszott. Szó nélkül javították.
Megkéne nézni, hogy milyen törésre nem szól a garancia a szerződésben. Ha nincs kikötés akkor a többi rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!