Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik jobb, a Media Markt...

Melyik jobb, a Media Markt vagy az Emag? Garancia, visszaküldés stb.

Figyelt kérdés

Most az Emagon vásároltam egy nagyon drága gépet, nem tudom, hogy nem-e a Media Marktban kellett volna. Itt 15 napig lehet visszaküldeni.

Viszont a Media Marktnak nagyon köcsögök a garanciánál... Plusz biztosítás volt törésre, de nem fogadták el, mert táskából esett ki, nem húztam be, nem is lehet.

2018. ápr. 16. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

MM. Országos hálózat, megbízható bolt, jófej garanciaintézés, ELÉRHETŐ ügyfélszolgálat, több esetben HAZAI szerviz.

Em. Küldheted vissza a románokhoz, levelezhetsz és telefonálhatsz amennyit csak akarsz.

Te meg egy b@rom vagy hogy a sz@ro$ biztosításod a media marktra akarod fogni és nem vigyázol a cuccaidra. A jótállás nem vonatkozik táskából kiesésre.

2018. ápr. 16. 12:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Garancia Plusz Gold volt törésre, vízbe esésre stb. Plusz 20.000 Ft-ért a 100.000 Ft-os telefonra.

Pont azért, mert járt így korábban. Megtagadták.

2018. ápr. 16. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
en 2 hetet dolgoztam eladokent a Media Marktban, meg is mondtak hogy vannak erre szakosodott embereik a biztositonal akik addig kerdezgetnek csurik csavarjak a dolgot, ameddig rad nem bizonyitjak hogy te vagy a hibas, hiaba kotottel gold vagy akar platina biztositast. mindketto ceg gagyi, egyedul a gyartoi garanciaban bizhatsz. emag talan jobb arakkal dolgozik, a Media pofatlanul draga
2018. ápr. 16. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Fu ugyanez volt...

Elkezdte kérdezgetni hova mentem éppen, mi volt nálam, hány óra volt, hol tartózkodott a telefonom, ki látta stb.

Végül már bele is zavarodtam kicsit, direkt ez volt a cél.

Otthon meg jól lecsesztek, ne tudjàtok meg. A táskám olyan, hogy nem lehet behúzni, ilyen összepatentolod középen.

Megfellebbeztem, de megkaptam a választ, hogy az én felelőtlenségem volt, mert nem húztam be a táskát... Pedig lázas, beteg voltam, szédültem, szédelegtem, úgy esett ki valahogy.

2018. ápr. 16. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem olvassa el a szerződési feltételeket mielőtt megköti, az így jár.
2018. ápr. 16. 15:20
 6/6 grafno ***** válasza:

Én telót a médiában vettem extra garanciával. Amiben a törés is benne volt. Úgy be voltam b#szva mint állat és amikor kiszálltam a kocsiból lesett a murvàra. Ezt elmondtam a médiában is, hogy kicsúszott. Szó nélkül javították.

Megkéne nézni, hogy milyen törésre nem szól a garancia a szerződésben. Ha nincs kikötés akkor a többi rajtad áll.

2018. jún. 3. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!