Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Tinydeal a legnagyobb kínai...

A Tinydeal a legnagyobb kínai csaló webshop?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy webkamerát, ami meg is érkezett, de egyáltalán nem működik. Írtam a Tinydeal-nek, válaszoltak is, hogy küldjem vissza a kamerát. A visszaküldés költsége több lett volna, mint a termék ára, így paypalon disput-ot kezdeményeztem, jó pár levélváltás után, a termék árának töredékét akarták visszafizetni, de én a teljes árat akartam, nem tudom használni a kamerát. A neten rákerestem pár külföldi fórumon mit írnak róluk, csak ennyit: Tinydeal=BIG SCAM!!

A trükk az, hogy rendelsz komolyabb értékű dolgot, ami meg is érkezik, de 99% hogy nem működik, ekkor írsz nekik, válaszolnak hogy küld vissza a terméket, ami elég sokba kerül, és ha vissza is küldöd, esetleg a töredékét az árnak visszafizetik. A különbözet pedig nekik marad. Mocskos szemét csaló banda. A büdös életbe innen nem rendelek semmit. Ha tehetném feljelenteném őket.

2018. szept. 3. 09:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Kínaiak termékeket hamisítanak, szerinted pozitív véleményt nem tudnak kreálni?"

Ilyenkor jön képbe az intelligencia, ami segít megérteni az alábbi fogalmat:

ÉLETSZERŰSÉG

De nem csodálkozom, hogy egyesek számára ez probléma. Hiszen a fórumok tele vannak olyanokkal, akik diszlexiás szinten vegetálnak. Szerinted miért vannak azok a faroknövelő reklámok is, amik kéretlenül is odatolakodnak az ember gépére, ami alatt olvashatók az elégedett vásárlók véleményei?

Mert nyilván megéri nekik, annyi hülye van.

Mert tisztában vannak vele, hogy sok embernek még az sem gyanús, hogy egyszerűen hiányoznak a helyesírási, fogalmazási hibák. Ami nélkül pedig (sajnos) nem is léteznek életszerű kommentek.

Amikor én az Aliexpressen elolvasok mindenféle orosz és egyéb véleményt, házikanapén készült fotóikat megnézem, amiből egyértelműen látszik a valóság, majd annak tükrében döntök, akkor te nekem ne magyarázz inkább...

Ne csodálkozz azon sem, hogy többéves átlagban károm szinte nincs is, vagy annyira jelentéktelen, hogy már eszembe sem jut.

2018. szept. 4. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!