Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Tinydeal a legnagyobb kínai...

A Tinydeal a legnagyobb kínai csaló webshop?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy webkamerát, ami meg is érkezett, de egyáltalán nem működik. Írtam a Tinydeal-nek, válaszoltak is, hogy küldjem vissza a kamerát. A visszaküldés költsége több lett volna, mint a termék ára, így paypalon disput-ot kezdeményeztem, jó pár levélváltás után, a termék árának töredékét akarták visszafizetni, de én a teljes árat akartam, nem tudom használni a kamerát. A neten rákerestem pár külföldi fórumon mit írnak róluk, csak ennyit: Tinydeal=BIG SCAM!!

A trükk az, hogy rendelsz komolyabb értékű dolgot, ami meg is érkezik, de 99% hogy nem működik, ekkor írsz nekik, válaszolnak hogy küld vissza a terméket, ami elég sokba kerül, és ha vissza is küldöd, esetleg a töredékét az árnak visszafizetik. A különbözet pedig nekik marad. Mocskos szemét csaló banda. A büdös életbe innen nem rendelek semmit. Ha tehetném feljelenteném őket.

2018. szept. 3. 09:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mi rendeltünk több telefont, tabletet is kb 3 éve és azóta is mind tökéletesen működik.
2018. szept. 3. 10:00
 2/21 anonim ***** válasza:

PayPal 180 napos garanciát vállal a vásárlásra, amennyiben rajtuk keresztül történt a fizetés és vevőnek bármi problémája van, úgy tudom.

Postaköltség megtérítését is lehet kérni tőlük, olvastam valamilyen fórumon.

Tapasztalatom nincs, amit írtam, azt mind csak olvastam, de a 180 napos garancia a PP szabályzatban is benne van.

2018. szept. 3. 10:00
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Ez az ára annak, ha hülye vagy. Azt nem értem, hogy mi a fenéért nem lehet előzetesen tájékozódni? Utólag meg megy a sírás.

Mondjuk amíg van sz.r, addig lesznek legyek is....

2018. szept. 3. 10:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó de mielőtt vásároltál nem olvastad el a feltételeket. Ott le volt írva hogy csak a termék visszaküldése esetén kapod vissza a cippit. Tehát itt nem az oldallal van baj.
2018. szept. 3. 10:12
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a wish-ről szoktam rendelni. Igaz, eddig 3-ból 3x nem érkezett meg, amit rendeltem, de legalább az árát visszakaptam :D
2018. szept. 3. 10:33
 6/21 anonim ***** válasza:

Én az alit preferálom. Több száz rendelés, abból egy kezemen meg tudom számolni hányszor nem jött meg valami abból is többször szállítás közben veszett el, a pénzt mindig megkaptam. Max 10 alkalommal volt hogy valami nem működött vagy nem olyan volt mint amilyen a leírásban, ott is legtöbbször full refundot kaptam. Szóval egy szavam nem lehet.

2018. szept. 3. 10:45
 7/21 A kérdező kommentje:
Tehát nem az oldallal van a baj, hanem velem. Érdekes hozzáállás, tehát ha jóhiszeműen rendelek, előre kifizetem, elküldik a selejt, használhatatlan terméket, ne sírjak, hanem dicsérjem meg a webshopot, ez így tökéletes, talán még rendeljek több terméket is onnan. Ez az ország ilyen gondolkodással tényleg megérdemli a sorsát. Köszi hogy felvilágosítottatok, sok Tinydeal-es rendelést kívánok, sok visszaküldést, és vigyázzatok erre a csodálatos, kínai csaló webshopra.
2018. szept. 3. 10:49
 8/21 anonim ***** válasza:
45%
Ha rendelsz netről itthon is neked kell visszapostázni ami néha drágább mint maga a termék. Igen te vagy a hülye hogy olyan helyről rendelsz ahova azt nem tudod teljesíteni. Máskor olyan oldalról vegyél, ahol van rendes buyer protection. Pl Aliexpress Wish stb.
2018. szept. 3. 11:03
 9/21 anonim ***** válasza:
PayPal 180 napos pénzvisszatérítési garanciának nézz utána azért
2018. szept. 3. 11:43
 10/21 anonim ***** válasza:

"Érdekes hozzáállás, tehát ha jóhiszeműen rendelek,"

Nem, ovodás módra rendelsz.

A helyes sorrend rendelés esetén a következő.

Elolvasod a szabályzatot. Ha a legkisebb esélye van a dolognak hogy megszívhatod, felejtős.

Ehelyett te fizetgetsz a világ másik végébe, közben úgy csinálsz mintha be lennél oltva csalás ellen.

Elárulok valamit, a csalásnak az a lényege, hogy veled is megtörténhet.

2018. szept. 3. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!