Ha egy transzformátort víz alatt megmosnak, akkor sérülni fog? Avagy sérülhet? Tönkremegy?
Nem árt neki, de kellő forróságú, alapos szárítás javasolt, hogy a víz minden maradéka távozzon.
Trafó nagyon jól bírja a hőt, tehát ez sem probléma.
Pillanatpáka trafóját lezuhanyoztam egyszer, amikor kaptam ajándékba egy retkes példányt. Annak van egy kis karton alkatrésze is, jól kiszárítottam.
# 4
Te miről beszélsz? Vasnak, réznek, lakkozott szigetelésnek, műgyantának mi baja lesz a víztől?
Nem tudom, hogy direkt szívatod a kérdezőt vagy komolyan gondolod, de talán mással kellene szórakozni...
Vagy akkor írj konkrét példát, hogy mivel, mi bajod lett, mert ez így általánosságban butaság. Egyedi eset meg akármi lehet, nem tudjuk, te tudod, el nem árulod.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Igen, én is a kosz miatt akarom kimosni. =)
Én mondjuk pont nem egy pillanatpákát, hanem egy retkes lemezlejátszót kaptam. Mechanikáját leszedtem, az elektronikát pedig - azóta - alaposan lemostam.
A házban van egy eléggé termetes transzformátor is. Amiatt kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!