Hogyan vegyem rá?
A szüleimel kéne megérttetni végre hogy a rég pc lassú,gyenge,és semmire se jó de szerintük teljesen jó(bár ez őket nem érdekli)és az lenne a kérdésem ha gépet akarok venni akkor hogy magyarázzam el nekik hogy kéne egy új (a szakszavakat meg ijeneke nem nagyon értik + én közös fizetést gondoltam fele ár szüleim másik fele ár én) számítógép. A dolgok jó és rossz oldalait kérném meg tippeket és trükköket vagy valami magyarázatot
mostani konfig (ha kellene)
Intel celeron 1mag
2gb 800mhz
Neked kell,vedd meg egyedül.
Ők használják majd a régit,te az újat.
250-ből már össze tudsz rakni egy mai modern gépet ami mindent visz full grafikán (8GB RAM,GTX1060 3GB,i7500),monitorral és egyéb perifériákkal. 2-3 hónap alatt meg tudod keresni rá a pénzt és legalább 10 évig jó lesz.
5 ezerrel olcsóbb...
És nem ugyanaz.
Én meg még mindig úgy vagyok vele, ha nincs rá pénzed, a szüleid, meg valami oknál fogva nem tudnak adni, és nem megy a sims4, meg a sims3, akkor játssz a sims2-vel.
Apránként meg spórolgassál új gépre, ha már ennyire képben vagy a hardverek árával. Mit nem tud a gép, ami életbevágóan fontos?! Nem mennek rajta az új játékok?! Nagy kaland. Internetezni tudsz vele, játszani meg játssz azzal, amivel egyidős vagy, ha nincs pénzed rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!