Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Minecraftba beraktam az...

Minecraftba beraktam az McLeaks-t, hogyan vegyem ki?

Figyelt kérdés

2018. júl. 4. 16:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez valami olyan cucc akar lenni, ami ingyen Minecraft fiókot csinál, én eddig jutottam vele:

[link]

[link]

Szóval elvileg ellopja az emberek fiókjait, király :D

Mondom, mit csinálj:

Töröld ki a %appdata%\.minecraft mappádat. A világaidat először mentsd le persze a "saves" mappából.

Nézesd át a géped a Malwarebytes nevű progival, az valszeg le fogja szedni az McLeaks-t, úgy, ahogy van.

Ezután töltsd le ezt a launchert: [link]

Ezzel Singleplayerben vagy Multiban a haverokkal ugyanúgy tudsz játszani, de nem kér jelszót, csak egy tetszőleges felhasználónevet.

Annyi, hogy az eredetis szerverekre nem tudsz felmenni, de szerintem ez nem nagy dolog.

Egyébként kemény 8000 Ft körüli áron van az eredeti Minecraft, egyszer kell megvenni és örökre a tied.

2018. júl. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!