Power led fényerő változtatás (dimmer) során mit változtatok a feszültséget vagy az áramot? Mivel aledeket áramgenerátoros üzemmódban használjuk gondlom a feszültség vált. Nem jó.30-32V nyitófesz. Alá érve kikapcsol nem?
Ez nem pusztán profizmus kérdése, miután a sima DC áramszabályzás is változtatja a fényerőt / teljesítményt, vagyis az adott feladatot elvégzi.
Ráadásul a PWM még így is lehet kellemetlen, vibrálása kamerával is kimutatható. Nem véletlenül vannak monitorok PWM-mentes háttérvilágítással, ami még annál is profibbnak számít.
Más oka van a PWM alkalmazásának, bizonyos esetekben. Inkább azt írd ide, hogy legyen valami plusz információ is, az előző hozzászólásaimhoz képest.
(Nem mintha én nem tudnám, csak kíváncsi vagyok.)
ja, te a 61%-os nyelvtannáci vagy.
Te már ignore listre kerültél, nem írok meg neked semmit, mert csak okoskodsz.
Olyan vagy mint a házmester, aki mindenhez ért, de semmit sem tud.
Te írtad, hogy vadászni akarsz rám, én csak felajánlottam a tisztességes szellemi párbaj lehetőségét.
Sajnos akkor alulmaradtál, mert még arra sem volt tehetséged, hogy megkeresd a dolog magyarázatát, ahol én azt más fórumokon, más álneveket részletesen kifejtetem.
Pedig még attól tartottam, hogy kikeresed a saját írásaim a témában és az arcomba vágod, mekkora poén lett volna. Utána mondhattam volna, hogy én írtam, nyilván aki kellően rosszindulatú, el sem hiszi.
Úgyhogy te nekem ne magyarázz, aki igényes a normális írásra, az nem nyelvtannáci, aki pedig nem tudja használni a keresőt, az béna.
"...más álneveket részletesen kifejtetem."
Mármint más ______álneveken____.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!