Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Facebook láthatóság?

Facebook láthatóság?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van, hogy tudja-e valaki, hogy lehet változtatni azon, hogy a láthatóságom növekedjen. Like-ok számából ez észrevehető, míg 2-3 évvel ezelőtt ha kiraktam mondjuk egy képet, jött rá x like, most, hogy sokkal több ismerősöm van, sokkal kevesebb like érkezik, mint régen. Ezt miért csinálták és lehet-e valahogy változtatni rajta? köszi

2018. aug. 2. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Sajnállak, hogy ezen problémázol, hogy kevesen lájkolják a képeidet.
2018. aug. 2. 22:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogyha úgy gondolod "ezen problémázni" sajnálnivaló, akkor legalább annyira sajnálnivaló a gyakorikérdéseken válaszolgatni ezekre a sajnálnivaló kérdésekre. De kösz, ettől függetlenül még érdekelne, hogy egy közösségi felület miért korlátozza le a megosztani kívánt tartalmaimat az ismerőseim nagy része elől, vagy hogy én milyen alapon látom bizonyos ismerőseim tartalmait, másokét pedig nem.
2018. aug. 2. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:

"legalább annyira sajnálnivaló a gyakorikérdéseken válaszolgatni ezekre a sajnálnivaló kérdésekre. "

Aha, tehát te pedig lenézed azokat az embereket is, akik válaszolnának a kérdésedre? Nyilván az előző kommentelőnek szántad ezt a választ, de így megfogalmazva általánosítottál, szóval azért erre figyelj oda!

Kérdésedre a válasz:

Nem tudom mennyit posztolsz naponta, de például be lehet állítani, hogy ha valaki sokat oszt meg és ez mondjuk engem zavar, akkor rákattintok a profiljára, hogy követés leállítása. Ezáltal ismerősök maradunk, csak nem fogom látni a megosztásait és így nyilván lájkolni se tudom. Ha sokat posztolsz, elképzelhető, hogy az ismerőseid meguntak téged ésa fent írt módszerrel "kikapcsolták a követésed" Talán ez lehet egy magyarázat, de nem biztos, csak egy tipp.

2018. aug. 3. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdésed az volt, hogy lehet-e változtatni rajta. Én leírtam, hogy nem. De bocs, hogy válaszoltam, legközelebb mem fogok.
2018. aug. 3. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:

"A kérdésed az volt, hogy lehet-e változtatni rajta. Én leírtam, hogy nem. De bocs, hogy válaszoltam, legközelebb mem fogok."

Meg mellette odaszóltál neki. :D Az, hogy igazad van, vagy sem az teljesen mindegy, de tettél egy megjegyzést, amire ő reagált. Miért csodálkozol ezen?

Van egy mondás, ami ide is jól illik. "Ha ku*vának öltözöl, ne csodálkozz, ha megba*nak."

2018. aug. 3. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszi, sosem értettem, ha valaki bizonyos hangnemben nyilvánul meg, miért csodálkozik, ha ugyanazt kapja vissza.

A második válaszolónak pedig: A válaszomban az első kommentelő SAJÁT véleményére vonatkoztattam. Se azt nem mondtam, hogy like-okon "problémázni" gáz, se azt, hogy gyakorikérdésezni. Ő viszont az egyiket gúnyosan hozzátette a válaszához, ezzel vontam párhuzamot, de akkor ez nem volt világos mindenki számára.

Kéthavonta egyszer ha posztolok valamit, nem hiszem, hogy arra annyira ráuntak volna, különben minek lennének az ismerőseim. Elérésben nem 2-3 emberre gondolok, hanem több százra. Közben utánaolvastam, hogy a facebook egy bizonyos algoritmus alapján lecsökkentette a láthatóságot, tehát ha valamit megosztasz, közel sem jelenik meg minden ismerősöd hírfolyamában, csak bizonyos embereknél, hogy miért van ez, és mi alapján, nem tudom, de nem is lehet változtatni rajta. Szóval most, hogy kiderítettem a választ, már "nem problémázok" rajta tovább. :)

2018. aug. 3. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!