Elmagyaráznátok hogyan működik ez a "láthatóság" a facebook cseten?
Figyelt kérdés
Én többnyire pc-n csetelek a facebookba belépve, de telefonról is onnan, nincs telepítve nálam messenger. Van egy kedves ismerősöm, akivel már hosszú ideje beszélgetek, eddig mindig láttam amikor "zöld". De most 2 napja azt látom, hogy kiírja a neve mellett a számot, hogy elérhető, 1 perce, 2 perce, 20 perce stb. aztán megint 1 perce, de sosem látom "bezöldülni". Telefonon elcsíptem, mikor azt írta jelenleg elérhető mobilon. Tehát látom, hogy ki-be jelentkezik, ergo használja, de nekem nem ír. Ilyenkor mi van? Letiltott? Rejtve kapcsolódok? Ez nagyon fontos lenne számomra, mert nagyon rosszul esik, mert eddig sosem csinált ilyent. Tudom, hogy nem egészséges ez a virtuális világ ilyen téren, és én is személyes kommunikációt részesítem előnyben, de sajnos a mai világban ez is egy kommunikáció, és sajnos van jelentősége a felhasználói szokásnak, úgy mint az élő beszélgetésben a testbeszédnek. Szeretném megtudni, hogy ez a furcsa változás rám irányul-e. A válaszoknál kéretik figyelembe venni, hogy nem tíz éves vagyok aki most tanulja, hanem 50-es nő vagyok, aki most tanulja. Köszönöm :-)Lelki segélyt nem kérek, inkább a láthatóság, nem láthatóságra kérnék magyarázatokat.2018. ápr. 26. 14:27
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdés: Ha ráírtam, hogy mi van vele, elolvashatta úgy, hogy nincs kipipálva?
2018. ápr. 26. 14:36
2/2 anonim válasza:
Nagyon sok dologra válasz kapsz, ha visszakeresel régebbi kérdéseket ezügyben. Én is itt okosodtam ki,mikor ilyen gondjaim voltak. A "zöld" lámpás problémádról az a véleményem hogy kikapcsolta a láthatóságát. Lehet hogy csak neked, lehet hogy mindenkinek. PC-ről könnyő megcsinálni. Nekem is ki van jelölve néhány ember akiknek nem akarom hogy látható legyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!