Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mobiltelefonos híváson kereszt...

Mobiltelefonos híváson keresztül adatlopás?

Figyelt kérdés

Felvillant ez az értesítés és nem tudtam, hogy mi ez, ezért rányomtam, hogy megnézzem: [link]

Elkezdte az én telefonomon tárcsázni ezt a 12 számjegyű valamit és utána egyet csengett és letette magától. Utána még 3szor kaptam ilyen értesítést de figyelmen kívül hagytam. Ugye nem lopták le a bankszámlaszámom, fotóimat, üzeneteket vagy akármit? Aggódnom kellene?

2018. aug. 2. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Se megerősíteni, se cáfolni nem tudjuk.

De neten keresztül szépen észrevétlenül megoldható hogy minden privát adatod ellopják, ehhez nem kell telefonálni.

Ez inkább csak valami pénzlehúzós szolgáltatás lehet, szóval az egyenleg miatt jobban aggódnék a helyedben.

A szolgáltatóddal tiltasd le az emeltdíjas cuccokat.

2018. aug. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!