Miben különböznek a mai képernyők a régiektől?
A mostanában, vagy a közelmúltban készült képernyőktől pár perc után égni kezd a szemem és kötőhártya gyulladásom lesz. A régebbi katódsugárcsöves és folyadékkristályos képernyőktől semmi baja a szememnek, egész nap gond nélkül nézhetem őket.
Szeretném tudni hogy mi lehet az a különbség, ami miatt a szemem a régi kijelzőket bírja, de a mostaniakat nem. Sokan mondták, hogy a PWM háttérvillódzás okozhatja, de az a régieknél is megvan, szóval az kilőve. Volt aki azt mondta hogy a mostani képernyőknek magasabb a kékfény kibocsátása és a tünetek is stimmeltek, ezért vettem egy kékfényszűrő szemüveget, de hiába, ugyanúgy begyullad a szemem. Persze az is lehet hogy csak átvertek a szemüveggel, de lehet hogy nem is a kékfény okozza a gondot.
Nektek van ötletetek hogy mi olyan okozhat még problémát, ami az új képernyőkben megvan, de a régiekben még nem volt?
Ostobaságot beszélsz megint, nem a weboldal neve számít, hanem hazudik vagy sem? A leírás korrekt, a tényeket bárhol ellenőrizheted.
Szöveget sem tudsz értelmezni, belemagyarázol hülyeségeket a szavaimba. Nem állítottam a monitor és UV kapcsolatát. Azt csak azért írtam, mert te fertőzésről vagy parazitáról beszéltél, mintha ugyan más nem is lehetne.
Hogy te tőlem tanulmányt követelsz, az az aljasságnak valami egészen kifinomult formája.
Saját tapasztalatokat, tényeket írtam, nekem ehhez nem kell semmiféle tanulmányt mellékelni. Legfeljebb leszarom-tanulmányt.
Ráadásul a "világítás frekvenciája és a gyulladás összefüggéséről"?
Miről beszélsz? Ha képes lennél olvasni a sorok között, vibrálás és fényerő együttes hatását vetettem fel, még csak nem is határozott állításként, hanem lehetőségként.
Értsd: vibráló de gyenge fény nem feltétlenül probléma, vagy nem vibrálóból tűrhető lehet erősebb is.
Ráadásul teljesen úgy beszélsz, mintha a világon senkinek nem lenne semmiféle tünete, problémája monitortól.
Mert te nem találkoztál még más fórumokon sem olyannal, aki valamire panaszkodott, tehát ilyen nincs (én találkoztam, majd írok róla tanulmányt, szerencsétlen...).
Egyes embereknek bántja a szemét valami, másnak nem, és akkor mi van? Örülj neki, ha te nem érted, miről van szó. De attól még létezhet. Én sem értem, hogy lehet valaki ilyen buta, mégis itt rágod a szart.
Témát visszanézve nem is értem, mit szarakodnak velem itt egyes behatárolt figurák, attól eltekintve, hogy 20 év alatt találkoztam már a neten is mindenféle idiótával, és ezekből mindig van újabb fajta csökevény, mindig van új meglepetés.
Vagy talán az a problémátok, hogy 61 % alapján ítéltek? Kasztrendszer van itt, vagy mi?
Ne röhögtessetek, valamikor volt magas százalékom, de egyszer betelt a pohár, a primitív kérdezőket lebarmoltam, honorálták, ez csak ennyi. Ezt én vállaltam, utána évekig rá se néztem az oldalra. Hogy ismét ideevett a fene, az most mellékes, de a hely szelleme úgy látom, mit sem változott.
Ez a végtelen sötétség ütközik ki egyeseken, még mindig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!