Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A beload. Dal most mi van?...

A beload. Dal most mi van? Azt is vitték?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:

igen :D

Szinte mindent vittek, úgyhogy most a kis trackerek nagyot kaszálnak szinte az összesen free reg van :D

hát ez van mivel én egyik nagyba sem tudtam bekerülni ezért nagyon nem érdekel de hogyha pl nCore-os lettem volna azért főne a fejem.

2010. jún. 17. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
A BeLoad-ot nem vitték el. Dél körül még ment. Most is megy nálam, csak lassú. Valószínű, hogy a free reg miatt megrohanták az oldalt, és nem bírja a terhelést.
2010. jún. 17. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Mióta van free reg a beload-on nekem akármit csinálok : 500 - Internal Server Error

De valóban válaszol a szerver, tehát akkor az megmaradt.

2010. jún. 17. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó is lenne ha free reg lenne : Sajnálom, de a regisztráció jelenleg fel van függesztve. Próbálkozz később!
2010. jún. 17. 21:39
 5/9 A kérdező kommentje:
hehe.már működik rendesen.
2010. jún. 17. 23:05
 6/9 anonim válasza:
ehh dehogy vitték nekem is megy most is... freeregről pedig csak álmodhadtok xD és a belad dal-t sose fogják vinni max a beload-ot... xD ilyen kiírás jézus. Mi az userneved a beloadon? Felveszlek havernak. De pls írd ki mer király pali vagy. A beload nagyon okosan csinálja sose fogják meg!
2010. jún. 18. 00:07
 7/9 anonim ***** válasza:

én olvasgattam az asva.infot tegnap nap közbe és valahogy szóbajött a beload gondoltam ránézek,látom lehet regelni hát regeltem.

nem tudtam akkor még hogy ilyen nagy oldal.

ha tudom szólok haveroknak is....

este már nem volt free reg

2010. jún. 18. 04:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Írd ki te, és felveszlek. :D
2010. jún. 18. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

volt free reg a beloadon tegnap előtt egy rövid ideig!

be is regeltem

2010. jún. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!