Hogyan tudok instagramon letiltani olyasvalakit, aki engem már előtte letiltott?
Figyelt kérdés
Tehát ebből kifolyólag nem tudok a profiljára keresni, és úgy letiltani.. Viszont szükségem lenne erre, mivel az exem barátairól van szó, és nem akarom, hogy leskelődjőnek utánam.. Oké, hogy privát a profilom, de attól még a biom lássák.2018. júl. 5. 21:34
1/3 anonim válasza:
Ne irj ki olyat bioba amit nem akarsz hogy lassanak ,ilyen egyszeru.
Hogy a kerdesedre is valaszoljak,nekem ugy van ,hogy ha valaki letilt akkor a kereseseim kozott meg kiadja ,igy ra tudok menni profiljara ,igaz hogy semmi se tolt be ,de jobb oldalt ott a 3 pont ahol tudom tiltani,viszont azt nemtudom,hogy ha igy tiltom az mennyire hatasos.
2/3 anonim válasza:
Úgy már szerintem nem bírod letiltani. Oké hogy a biodat még látják de a képeidet nem. De rákeresni nem lehet mert nem adja ki a találatok közt szóval valószínel ezáltal nem is bírod tiltani.
3/3 anonim válasza:
#2 - Ha korabban mar tobbszor keresett ra ,akkor ha ramegy a 🔎 ikonra akkor a "Legutobbiak"nal kiadja ,ekkor ra tud menni ,de semmit se fog latni ,a 3 pont a jobb sarokban viszont ott lesz es tudni fogja tiltani. Azt viszont nemtudom,hogy ha igy tiltja le az tenyleges tiltas ,vagy csak "bug" es nem er vele semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!