Hogyan lehet az Instagramon bejegyzést írni?
Figyelt kérdés
Az előbb ott voltam, de hiába kattintottam rá mindenre, amit láttam, sehogy nem lehet egyetlen betűt sem írni. Minden teljesen homályos és zavaros. A Súgóban sincs semmi használható információ.2018. ápr. 13. 13:03
1/3 anonim válasza:
Asztali böngészőben szerintem sehogy. Az instagram fotómegosztó, szóval felrakod az okosteló alkalmazást, azon keresztül feltöltöd a képet és nyomatsz alá valami szöveget, ha akarsz.
2/3 Pálinkás Erzsébet23 válasza:
neeeeeeeeeeem
, cak akkor tudok irni bejegyzést,ha már az ismerősöm és üzentre kattintva válaszolok. De regyébként bejegyzést írni nem tudok és képet sem felrakni,tehát nem találok semmi lehetőséget.
3/3 Pálinkás Erzsébet23 válasza:
Nem tudom hogyan kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!