Milyen laptopot vegyek? Lenovo vagy Acer? 100000 rém van rá
Gyujtenek meg a helyedbe 24 ezret es vennek 1 ilyet
Ar ertek aranyban ez sokkal jobb mint amit 100 ert kapsz. Es csak 24 ezerrel adragabb.
Számítógép szervízben mondta a szaki, hogy ebben az árkategóriában sajnos csak gagyikat gyártanak.
Lenovom van, én is kb. 120.000 Ft-ért vettem, másfél éves, és 3x voltam szervízben vele.
Röviden: kétszer füstölt el a hangkártya, mindössze annyitól, hogy zenét merészeltem hallgatni vele, egyszer meg a vinyót kellett kidobni. A hangkártya cserekor még garanciális volt, és jó sokat kellett rá várni, mire visszakaptam, és egyszer nem is várta meg a bolt a szakszervízt, mert olyan sokáig tököltek, inkább adtak egy új, ugyanilyen (fossss) gépet.
Most úgy néz ki, minden működik, de a hang le van tiltva állandóan, mert néha hallottam most is, hogy furcsán, elektronikusan torzít a hang, úgyhogy inkább nem kockáztatok, nehogy elfüstöljön megint.
Szóval ha csak internetet nyomkodni, meg egy-két programot (excel, word) akarsz használni rajta, akkor nem rossz a Lenovo, de a komolyabb teljesítményre ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!