Milyen márkájú laptopokat javasoltok?
Épp hasonló helyzetben vagyok - laptopvásárlás előtt állok, néhány héten belül végleg beadja a kulcsot a 15 éves asztali gépem, a hangkártyája már vagy 1,5 éve halott, a többi is forrósodik, márpedig nekem használnom kell napi 12 órát, mese nincs.
Voltam szaküzletben, nekem a Lenovo és a Dell modelleket ajánlották (nyilván ez is olyan, mint minden más, van 100.000-ért is, meg 500.000-ért is, modellje, felhasználói igénye válogatja, meg persze pénztárcafüggő, kinek mire futja), az Acerekre kapásból azt mondta az eladó, ha nem 2 évre akarok gépet venni - és én az új, leendő gépemet is kb. 10-15 évre veszem (eddig húzta a mostani gépem is, csak már nagyon forrósodik és azért látszik, hogy a Win10-est már nehezen veszi + meghalt, teljesen bedöglött a hangkártyájas, annyira, hogy semmilyen hangot nem játszik le.), ÁLTALÁNOSSÁGBAN annyit közöltek, hogy ACER modellt eszembe ne jusson venni, mert azok csapnivalóan rosszak.
Ma már nincs különbség a notebook és a laptop között, régebben a notebookok vékonyabbak voltak egy árnyalattal.
Lenovo Thinkpad volt utoljára, nagyon szerettem, de PC-re váltottam, így elváltak útjaink. Szülőknek is Lenovo laptopot vettem 2 éve, nincs panasz.
Notebook laptop közt csak annyi a különbség, hogy melyik cég hog nevezi. Laptop név volt korábban, a notebook név a vékonyabb eszközök megjelenésekor keletkezett.
Windowsos vonalon a Dell, HP a komoly gyártó, ők adnak 3 év garit, náluk a messze legkulturáltabb a garanciális javítás. Lenovo gépekről nagyon vegyes a vélemény.
Asus olcsón jó hardvert tesz gányoltan összerakott, olcsó tokozású gépekbe. Acernek alacsony a presztizse, de mostanában egész jók.
Lenovo mindenképp.
A HP gépek amivel hangosítani szoktam azok mind rosszak, ugyanúgy igaz az acerekre is.
A dellt nem ismerem, a Lenovo meg talán a legjobb márka amit használtam valaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!