Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Xiaomi mi Band 2 tengervízben...

Xiaomi mi Band 2 tengervízben (sós vízben) használható?

Figyelt kérdés
Mert ha nem akkor nem akarok vele kísérletezni

2018. jún. 23. 13:02
 1/4 anonim válasza:
Nem! Csak cseppálló.
2018. jún. 23. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:

A kezelési útmutatóban nem írják, de általában nem ajánlott.

(Például 2015-ben a Sony víz alatti családi fotókkal reklámozta az IP 68-as szabvánnyal ellátott Xperia-telefonjait, de később azt tanácsolta a vásárlónak, hogy ne használják víz alatt a telefonjaikat.)

Nem azt hogy sós vízben, hanem azt hogy egyáltalán víz alatt.

Egyébiránt attól hogy a védettsége vízálló, a beázás garanciavesztést eredményez.

2018. jún. 23. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmilyen vízálló dolgot nem lehet tengervízben használni szerintem, a só rosszat tesz neki.
2018. jún. 28. 18:47
 4/4 anonim válasza:
Nekem mindig rajta van a kezemen, szóval nyaralás során egyszer rajta felejtettem és úgy mentem be úszni. Nem lett semmi baja, csak ki kellett szedni a szíjból és megszárítani. Szóval ilyen kis balesetet kibír, viszont a vízben nem tud mérni semmit, szóval direkt vele bemenni a vízbe nincs sok értelme
2019. jan. 4. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!