Honor Band 3-nak tengervízben lehet baja?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy édesvízben 50m-ig vízálló, de a sós vizet hogy bírja ( tudom, más a nyomás, vezetőképesség stb)? Kb 5 méteres mélységig bírja legalább 1 órán keresztül? Illetve (mivel erről nem találtam infót) édesvízben mennyi ideig bírja (olyan 3 mérer mélyen)?2018. máj. 31. 22:00
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Sós vízbe egyáltalán nem lehet bevinni.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Annyit még nem tudsz véletlenül, hogy édes vízben (Balaton) 1 m mélyen meddig bírja?
2018. júl. 1. 15:34
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Ezt nem tudom, de gondolom le van írva, vagy a neten biztos fent van. Általában max. fél óra szokott lenni.
Ez igazából arra jó, ha esik az eső vagy véletlen beleejted vízbe, de víz alatt használni nem igazán jó ezeket szerintem. Egy kis rés vagy hiba van a tömitésen és már el is romolhat.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor nem nagyon kísérletezek vele, bár elvileg úszáshoz is ajánlják. Köszönöm a választ!
2018. júl. 1. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!