Szünet mentes csatlakozó?
Találtam magamnak egy szünetmentes tápot ami paramétereiben jó is lehetne.
Viszont egyet nem értek.
A Power Walker VI 800 SW -ből mért mindenhol csak a WI 800 SW IEC csatlakozósat és a VI 800 SW FR -t lehet kapni, a normál VI 800 SW -t (CEE 7/3 kimenettel) sehol.
Ugyanebből az UPS -ből a nagyobbaknál ugyanígy. A gyártó oldalán fent van minden változat, az összes webshopban meg ez az FR jelű (CEE 7/5 csatlakozóval). Ez francia csatlakozó lehet?
Valamiért ilyen került ide Magyarországra, vagy csak elírta a nagyker és minden kereskedő így vette át?
Nem kell köszi, rájöttem, hogy a francia dugalj jó lesz nekem is, ha Kombinált „E” és „F” típusú, kettős vagy hibrid csatlakozódugó - CEE 7/7 francia/német dugvillát használok.
Sose tűnt fel mért van rajt egy kerek lyuk, hozzászokott a szemem, hogy ez ilyen, de most már tudom. Univerzális, hogy Franciaországban is lehessen használni.
Nem tudom tudnának-e válaszolni a kereskedők 😁
A válaszért köszönet a villanyszerelők lapjának.
Nagyon patent összefoglaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!