Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A jófogáson lehet venni olyan...

A jófogáson lehet venni olyan inverteres hegesztőt ami 20EZ alatt lenne (kb. ) és bírná is a gyűrődést otthoni célokra?

Figyelt kérdés

2018. jún. 9. 16:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy jobb válaszokra méltatnak ha a jövőben nem mellőzöd a személyeskedő hangvételt.

-----------------------------

Nos ha érdemi választ fogok kapni semmi problem.. de ha okoskodnak Ezerrel, akkor ez fog lenni.

Mindenkinek van egy személyisége, és itt azok ki is jönnek, én nem szeretem az okoskodókat, más meg mást nem szeret, de már meg átmentünk lelkizésbe, ennek meg nincs köze a hegesztőkhöz! :D

2018. jún. 13. 05:08
 22/25 Szirty ***** válasza:

Nem szeretem a rossz kérdéseket. Amíg "hülye" kérdést teszel fel "hülye" választ fogsz kapni.

Hülye kérdésre nem létezik érdemi válasz, legfeljebb valaki majd azt írja amit "hallani" akarsz.

2018. jún. 13. 11:18
 23/25 A kérdező kommentje:

Szirty !

A kérdésem egyértelmű volt!

Az, hogy te nem tudtad agyilag feldolgozni arról nem igazán tehetek! Sőt..

Az olcsó hegesztőkről halvány lövésed sincs, de a duma az megy 1000-rel!! Csak hogy kiélhesd magad a gyakorin mint egy "főállású, kényelmes, észosztó, tanácsadó" vagy mi a faxom..!

Most se tudtál xart se hozzá szólni, de a bölcsességeidet meg árasztod magadból! Az ilyen fas?ok a könyökömön jönnek ki!

2018. jún. 13. 15:00
 24/25 Szirty ***** válasza:

Nem!

A kérdésed alapvetően értelmetlen volt.

A személyeskedős, anyázós, lealázós válasz az jól megy neked. A kérdés megfogalmazásával derekasan kudarcot vallottál.

Igen a jófogáson lehet venni olyan inverteres hegesztőt. :)

2018. jún. 13. 20:14
 25/25 anonim ***** válasza:
És tényleg ez a helyes válasz :D
2018. jún. 13. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!