Mi lehet a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
Tegnap mikor gépeztem egyszer csak elment a képernyő. Nézegettem a kábelek, de minden be volt dugva rendesen. A számítógép is zúgott, szóval nem kapcsolódott ki, és a monitor is villogott, de feketeségen kívül nem látszik más. Ma reggel is megpróbáltam és be is kapcsolódott, szóvak azt hittem, hogy már minden jó, de egy fél óra múlva ugyan ez történt. Most is be tudtam kicsit indítani, de megint úgy végezte. Mi lehet a baja? Mit tudok vele csinálni?2018. jún. 3. 19:54
1/3 anonim válasza:
Tápegységbe található kondik mehettek tönkre ez lehet a gépé de nagyon valószínű hogy a monitorba lévők haltak ki! Ezt onnan tudom hogy elektronikával foglalkozom és az én monitorommal is ugyan ez történt először csak kicsit kellett várni még jó lesz a kép és végül már be se kapcsolt!! Szét szedtem ki cseréltem azt a 6db 470mikrós kondit (durván) 500ft összeraktam és PÖCCRE mintha új lenne úgy működött bekapcsoláskor. És azóta is! Most így 4.szerre olvasom kérdésed és szinte 100% hogy a monitor a bűnös. Vagy esetleg képernyővédővédő
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! De mikor a gépem ezt csinálja, akkor bármit is csináltam a hang is elment (pl. Zenehallgatásnál) meg egyszer mikor kikapcsoltam, majd vissza annyira elkezdett zúgni, hogy azt hittem kisül, ezért gyorsan le is kapcsoltam. A monitorhoz lehet köze ennek is?
2018. jún. 4. 16:37
3/3 anonim válasza:
Lehet ez vírus, windows ujratelepítés. Szerintem akkor vírus telepítsd újra a gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!