Mi a baja a gépemnek?
HP laptopról van szó..elég régóta szerencsétlenkedik, kb amióta megvan, tavaly ilyenkor kapott egy jó kis windows 10es kékhalált, elvitték szervízbe ott kiszedték azt a CD lejátszós bigyót és kapott plusz memóriát meg gyorsabb lett. kb két hónapja bekattant, nem nyitja meg egyik appot sem, Skype minden bekapcsolásnál leállt, Chromeot töröltem azóta nem engedi visszarakni. Csak az Edge működött mint kereső.
három négy hete nem tudom pontosan rámentem az automatikus javításra. hát kár volt, azóta annyi ír ki hogy "Lemezhibák javítása" vagy "Automatikus javìtás 2% kész" na ott megáll. Volt hogy reggeltől estig úgy hagytam nem lett jobb... elég nagy szükségem lenne rá,most kölcsönbe adtak egy másikat, de az meg olyan régi és iszonyat lassú (13 és kb fél perc mire reagál egy kattintásra) szal jelenleg használhatatlan. Valaki tud segíteni?
Sajnos ezen a laptopon már aligha. Újat vettél, vagy használtat magánszemélytől? Ez az, amit nem szabad, inkább cégektől kell venni, külföldről behozott volt üzleti laptopot, évekre megoldódik a laptop kérdés. Dell vagy Thinkpad a legjobb.
Van egy négy éves Lenovom, ez most is jó, akkoriban még jót gyártottak, az újak ebből is pocsék minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!