Milyen légkondi/klimát érdemes venni?
Üdv.
Te magad nem szerelheted fel, csak szakember, ez már régóta így van. De, ha fel is tudnád szerelni kellene hozzá tapasztalat, rutin mindenképpen, hogy ne rontsad el, mert nagyot lehet hibázni és a saját károdra megy, illetve zsebedre. De, ott vannak még a szerszámok a gépek, nem hiszem hogy kiadnál pl. egy vákuumszivattyúra több százezer forintot... A másik meg, hogy a boltban már évek óta nem adnak klímát, csak szerelő vehet, vagy pedig engedéllyel te magad is vehetsz, azt meg a szerelő adja, tehát nem tudsz venni magad.
Sajnos sokan rosszul használják a klímát így emiatt szenvednek, mert nem értenek hozzá, azaz a helyes beállításhoz. Nem jégkamrát kell csinálni a szobából és nem kell a ventilátort úgy beállítani, hogy tájfunt képezzen...
Ma már csak inverteres klímát kapsz, de pár éve on/off midea klímát ár/érték arányban kaphattál volna, ami minőségben is jó. Ma a midea nagyon drága, azaz ilyen olcsóbb gépeket nem nagyon gyártanak. Nem írtad mennyit költenél rá, de ha körbenézel a piacon, akkor ár/érték és minőség szempontjából legjobban a GREE klímával jársz, ha kifogsz egy akciót valemelyik boltban, akkor sokat spórolhatsz.
Én vettem most nem is egyet, elég olcsó volt, mert az a cég telepítette, akitől vettem és sikerült akcióba megvennem cirka 30-40 ezer maradt a zsebemben, ha bolti árakat nézzük. Mondjuk fel kell méretni a helyszínt, mert baromira nem mindegy milyen kapacitású klímára van szükség. De, ha nem nagy szoba, akkor 200 alatt simány kijöhet, klíma, anyag és szereléssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!