Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Musical. Ly új frissítés!...

Musical. Ly új frissítés! Kinek tűntek el a privátja?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy frissült a musicaly akitől eloszor hallottam neki kitorlodtek a privatok

De valakinek nem

Es most nem tudom h frissitsem e mert felekhogy kitorlodnek de kozbe elvileh nagyon jo lett

Ja es meg valami: miert van az hogy ha pl 4x be veszed fel akkor a videoba is ugy menti le (tehat a zene amire csinalod olyan mint amikor csinalod) Renelem ertheto

2018. máj. 21. 17:32
 1/2 anonim válasza:
Szia.Én úgy tudom ,hogy akinek Androidja van annak a frissítés kor eltűnnek a privatjai de ha iphonos vagy akkor megmaradnak a privatok (nekem iphonom van és nekem nem tűntek el a privatjaim szerencsére )De nézd meg Hollósi Jázmin YouTube videóját
2018. máj. 27. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom Iphonom van es nem tuntek el
2018. máj. 28. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!