Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy egyetemistának a suliba...

Egy egyetemistának a suliba elég egy tablet, vagy mindenképp többet nyújt a laptop?

Figyelt kérdés
70-ért már lehet pöpec tableteket venni, a laptopok meg 100 fölött kezdődnek...
2018. máj. 21. 07:50
1 2
 1/14 anonim válasza:
17%
Mikor én jártam egyetemre megvoltam ilyen szarok nélkül, és nem voltam ilyen elkényeztett.
2018. máj. 21. 08:00
 2/14 anonim ***** válasza:
23%

Csatlakozom az elsőhöz.

Elhiszem, hogy ezt látod a filmekben, hogy a szépfiúk-széplányok ülnek az előadóban az apple csúcsgépeivel, fekete kockaszemüvegben, és többszörösen összetett mondatokkal kápráztatják el a nagyérdeműt, de az egyetem nem a laptopról és a tabletről szól, ezt talán gondold újra.

2018. máj. 21. 08:15
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Milyen szakon?

Mondjuk nem is lényeges, döntsd el, hogy többoldalas beadandókat és szakdogát, aminek formai köetelményei gyakran bizonyos programokra specifikáltak (gyengébbek és bölcsészek kedvéért: megvan mondva, milyen formátumban kell beadni és milyen formázással), min akarsz megírni, internetes vizsgát min akarsz kitölteni, a neptun tabletről és laptopról is használhatatlan szutyok, tehát az mindegy, de az nem, hogy pl a szakod kurzusain használt sépci programoknak milyen rendszer kell.

Tehát a valódi kérdés: most adsz ki százharmincat, vagy kiadsz hetvenet és utána százharmincat.

2018. máj. 21. 08:17
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Sose vittem suliba, otthon meg praktikusabb a laptop.
2018. máj. 21. 08:18
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
Annak idején még internet sem volt meg ilyesmi, lehet hogy ennek köszönhető hogy a saját fejemet használtam.
2018. máj. 21. 08:19
 6/14 anonim válasza:
24%

Mi 10 éve még füzetekbe jegyzeteltünk, a számítógépet csak a beadandókhoz használtuk, beleértve az internetről való gyűjtést, és a megírást. Nem hinném hogy azóta akkorát változott volna a világ hogy mindenki tabletre jegyzeteljen...

Vagy ha mégis, akkor az nem jó.

2018. máj. 21. 08:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én jegyzetelni kézzel jegyzetelek ma is, utazás közben egy tablet praktikusabb, kisebb helyen elfér, és útközben lehet tanulni.

Azonban nagy kérdés a beadandók kérdése, főleg, ha kell hozzá valami speckó program.

Ha az ember bejárós, vagy az albérletében, koliban van erre alkalmas asztali gép, akkor a laptop felesleges.

Ha viszont nincs, akkor létkérdés!

2018. máj. 21. 08:35
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

"gyakran bizonyos programokra specifikáltak (gyengébbek és bölcsészek kedvéért: megvan mondva, milyen formátumban kell beadni és milyen formázással),"

Istenem... Mert szerinted pl. a tanári szakosoknak, nyelvszakosoknak és a pszichológiát tanulóknak nem kell formázott esszéket írniuk az egyetemen? Ezt azt hiszed ti sz<rtátok az xyz szakodon? :D

2018. máj. 21. 08:36
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
attól még rohadtul igaza van. a tablet max arra jó, hogy az elektronikus tananyagot olvasgasd. de ha valami komolyat kéne csinálni már nem jó semmire. nem vennék tabletet. veszel 150 ér egy laptopot vagy érintős netbookot és két legyet egy csapással...
2018. máj. 21. 08:45
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Jobb ha laptop van, sokkal praktikusabb, órákra nem muszáj bevinni. És tényleg van olyan hogy valami spec programot fogtok használni, azzal meg ha gyakorolni akarsz le kell tölteni otthon. Akkor ne vegyél laptopot ha van egy pc amit akár albiba/koliba is tudsz vinni, akkor elég a tablet.
2018. máj. 21. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!