Hogy kell a hordozható töltőt feltölteni?
Figyelt kérdés
Sony CP-V5A-ről van szó, ez az első külső aksim.
1 kábel van hozzá, aminek az egyik vége telefonba a másik számítógépbe dugható.
Viszont így az aksi feltöltését csak gépről lehet csinálni?
Azt olvastam, hogy az a leghatékonyabb, ha hálózati töltőről töltöd az aksit, ilyen viszont nem volt hozzá.
Ehhez megfelel egy az andoidos telefonomhoz kapott is?
A használati útmutatót elolvastam, de ott nem ír semmit a készülék töltéséről, csak annyit, hogy vele kompatibilis kábelt használjak..
Előre is köszönöm a segítséget.
2018. máj. 19. 14:34
1/4 anonim válasza:
Én mindig a Huawei töltőfejemet használom,nem hiszem,hogy baj lenne belőle.
2/4 anonim válasza:
Az USB szabvány biztosítja, hogy minden mindennel tölthető. Töltheted a töltőt a gépről is, de sokkal alkalmasabb egy különálló, USB kimenetes töltő (pl. telefonhoz kapott), már csak a nagyobb áramerősség és gyorsabb feltöltés miatt is.
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Egy sz. gép USB kb. 0.5A-t tud leadni, egy hálózati USB töltő ma már általában minimum 2A. Akkor ki lehet számolni. A külső akksin rajta van, hogy mekkora a bemeneti max áramfelvétel.
4/4 anonim válasza:
Használhatod nyugodtan a telefonod töltőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!