Milyen kábellel érdemes vagy kell, meghosszabbítani egy vezetéket amibe 12V megy?
Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 17:35
1/7 anonim válasza:
A kérdésedből én azt szűröm le, hogy te minimálisan sem értesz az elektromos szereléshez. Tudod, 12 Volttal is fel lehet gyújtani egy házat. Inkább írd le, mit szeretnél csinálni.
2/7 anonim válasza:
Kevés a paraméter.
Mekkora a távolság, és az átfolyó áramerősség ?
4/7 A kérdező kommentje:
Milyen minimálisan te k0ts0g, több dolgot csináltam már ebbe a szakterületbe mint ahányszor te kinyitod a csipás szemed. 12 voltra nem lehet csak úgy hosszabbítókat venni amibe rögtön van aljzat vagy akkor küldjed a linket. Azért kérdeztem hogy mivel lehet? Meg aztán neked mi a fa$z közöd van hozzá hogy én mihez mennyire értek. Válaszoljál ne és ne viktimizáld magad azzal hogy másokat szólsz. Meg 12 voltal hogy lehetne felgyújtani egy házat? -.-" Istenem max áramerősség 2 amper 2.5 méterre milyen kábel kell? Csak választ, ne mindenféle hülyeséget ha kért okoz hagy okozzon nem a ti házatok
2018. máj. 17. 21:35
5/7 anonim válasza:
Ez igen. Hölgyeim és uraim, a jövő szakemberét láthatjuk.
6/7 Szirty válasza:
Nos szóval :)
Már tudjuk hogy 2A az áram és 2.5m a távolság.
Ez már több adat mint amennyi eddig volt. Azt sajnos még nem tudjuk mekkora a megengedhető feszültség esés, de erre azért már lehet blöffölni.
Egy minimum 0.75 mm2 keresztmetszetű kábel valószínűleg meg fog felelni erre.
7/7 anonim válasza:
Szerintem maradjunk minimum 1mm keresztmetszet felett. Mielőtt az a 2A hirtelen 5A lesz. Ha meg a szagember rovidzárba köti, talán nem olvad olyan könnyen. Gondolom forrasztásról ne is álmodjunk, tehát csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!