Hogyan tudok beszerelni egy notebookba SSD-t az alapjában benne lévő HDD mellé ha nincs optikai meghajtó?
2018. máj. 12. 16:42
1/8 anonim válasza:
Add el a notebook-ot.
és vegyél egy SSD-s notebook-ot.
Jobbat nem tudok.
2/8 A kérdező kommentje:
Még nem is vettem meg (ez kimaradt)....
2018. máj. 12. 16:57
3/8 anonim válasza:
Olyan laptopot kell venni, amiben van m.2 slot, akkor tudsz ilyen ssd-t használni, a merevlemez pedig maradhat a helyen, sajnos nem írják, hogy van-e ilyen benne.
4/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem az Acer Shopot;
"[...] Igen belefér, de M.2-es szabványú nem NVME-s SSD-t támogat a notebook."
Ezt linket is küldték hozzá példának;
Ettől függetlenül köszönöm a válaszokat! :)
2018. máj. 12. 18:25
5/8 A kérdező kommentje:
És szerintetek betudom beszerelni saját kezűleg is vagy keressek hozzá megfelelő embert (tehát bonyolultabb)?
2018. máj. 12. 18:27
6/8 anonim válasza:
De akkor már miért nem veszel olyat ami gyárilag ilyen?
Ha még meg sem vetted.
Akkor nem is kell hdd, 256 GB ssd vagy 512 SSD az már elég.
7/8 A kérdező kommentje:
Jogos felvetés; azért mert így olcsóbban jön ki, és még a tárhely is jóval nagyobb lesz.
2018. máj. 12. 20:19
8/8 A kérdező kommentje:
Az 512 GB nekem nem lenne elég, se a 256 GB.
Viszont ha veszek utólag bele egy 256 GB-os SSD-t, akkor a rendszernek és a programoknak az elég lenne; a fotók, dokumentumok, stb. mentési helye viszont a HDD lenne.
Úgy már mindennek bőven lenne tárhely.
2018. máj. 12. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!